Luistervoorbeeld

Tom Groot 3 - Alles ok (soort van)

SerieTom Groot deel 3
Auteur Liz Pichon
Spreker Job Bovelander
Speelduur 2u 28m 59s
€ 8,95

Beschrijving

'School begint weer, maar dat is geen ramp. Er gaat genoeg leuks gebeuren. Haan gaat meedoen aan een hondenshow, de schooldisco komt eraan en ik ben bijna jarig. En het goede nieuws is dat Delia voor geen van deze dingen is uitgenodigd. Het enige wolkje aan de horizon is mijn verjaardag, want oma heeft beloofd dat ze zal gaan koken... uh-oh!'

Iedereen houdt van Tom Groot. Na het grote succes van De waanzinnige wereld van Tom Groot en Tom Groot - Goeie smoes is dit alweer zijn derde dagboek. Het staat vol met de bekende krabbels, tekeningen en doedels. In een vergelijking van Tom Groot met Kinneys Het leven van een loser bestempelde NRC Handelsblad Pichons boek als 'net iets beter gelukt' - een oordeel waar Tom Groot zich helemaal in kan vinden!

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverStorySide
Publicatiedatum 1 juli 2018
ISBN 9789177355977
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 28m 59s
Bestandsgrootte 205 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Liz Pichon

Liz Pichon (1963) is geboren in Londen, Engeland. Ze studeerde Grafisch ontwerpen in Londen en werkte als artdirector voor een platenlabel. Ze ging als freelancer kinderboeken illustreren en na een paar jaar dacht ze: misschien kan ik zelf ook de tekst van een prentenboek schrijven?

Op een gegeven moment maakte ze ook zelf de tekst bij haar prentenboeken. Haar populaire serie Tom Groot is een stevige combinatie van tekst en beeld. Haar eerste boek in Nederland was De tien geboden voor kinderen (1999). Haar populaire serie Tom Groot (Tom Gates in het Engels) is uitgegeven in 30 verschillende landen. Liz woont met haar man en drie kinderen in Brighton.

Toon aanbod