Luistervoorbeeld

Tom Groot 4 - Superslim (al zeg ik het zelf)

SerieTom Groot deel 4
Auteur Liz Pichon
Spreker Job Bovelander
Speelduur 2u 8m 31s
€ 8,95

Beschrijving

Het vierde dagboek van Tom Groot is er: Superslim! De hoogte- en dieptepunten in Toms leven zijn grappiger en extremer dan ooit!

Oei, dat is schrikken: Delia zónder zonnebril! Maar dat is niets vergeleken met de verrassing die papa voor mij in petto heeft met zijn nieuwe fitnessregime. Help, hij gaat meedoen aan de sportdag op school! Kun je je iets gênanters voorstellen?

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverStorySide
Publicatiedatum 1 juli 2018
ISBN 9789177355984
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 8m 31s
Bestandsgrootte 177 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Liz Pichon

Liz Pichon (1963) is geboren in Londen, Engeland. Ze studeerde Grafisch ontwerpen in Londen en werkte als artdirector voor een platenlabel. Ze ging als freelancer kinderboeken illustreren en na een paar jaar dacht ze: misschien kan ik zelf ook de tekst van een prentenboek schrijven?

Op een gegeven moment maakte ze ook zelf de tekst bij haar prentenboeken. Haar populaire serie Tom Groot is een stevige combinatie van tekst en beeld. Haar eerste boek in Nederland was De tien geboden voor kinderen (1999). Haar populaire serie Tom Groot (Tom Gates in het Engels) is uitgegeven in 30 verschillende landen. Liz woont met haar man en drie kinderen in Brighton.

Toon aanbod