Luistervoorbeeld

Tom Groot 7 - Is dat even mazzel (of niet?)

SerieTom Groot deel 7
Auteur Liz Pichon
Spreker Job Bovelander
Speelduur 2u 33m 12s
€ 8,95

Beschrijving

Fans van Het leven van een loser zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen. Is dat even mazzel (of niet?) is deel 7 in de serie Tom Groot van Liz Pichon.

Pap wil een vlieger voor me maken, omdat hij denkt dat we dan vaker naar buiten gaan voor 'frisse lucht'. Als we een hond zouden hebben, zou ik best een frisse neus willen halen. Maar die komt er niet, omdat Delia 'allergisch' is voor honden (ik denk dat ík allergisch ben voor Delia). Dirk, Nico en ik zijn flink met de band aan het oefenen voor de ROCK WEEKLY BAND BATTLE. We hebben nog hartstikke veel tijd, dus geen reden voor paniek (nou ja, nog niet!)

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverStorySide
Publicatiedatum 1 juli 2018
ISBN 9789177356011
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 33m 12s
Bestandsgrootte 210 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Liz Pichon

Liz Pichon (1963) is geboren in Londen, Engeland. Ze studeerde Grafisch ontwerpen in Londen en werkte als artdirector voor een platenlabel. Ze ging als freelancer kinderboeken illustreren en na een paar jaar dacht ze: misschien kan ik zelf ook de tekst van een prentenboek schrijven?

Op een gegeven moment maakte ze ook zelf de tekst bij haar prentenboeken. Haar populaire serie Tom Groot is een stevige combinatie van tekst en beeld. Haar eerste boek in Nederland was De tien geboden voor kinderen (1999). Haar populaire serie Tom Groot (Tom Gates in het Engels) is uitgegeven in 30 verschillende landen. Liz woont met haar man en drie kinderen in Brighton.

Toon aanbod