Luistervoorbeeld

Tom Groot 13 - Episch avontuur (echt wel!)

SerieTom Groot deel 13
Auteur Liz Pichon
Spreker Job Bovelander
Speelduur 2u 18m 22s
€ 8,99

Beschrijving

Episch avontuur (echt wel!) is het dertiende deel in de enorm populaire serie van Tom Groot, geschreven door Liz Pichon.

De waanzinnige wereld van Tom Groot Tom Groot is een waanzinnig populaire serie kinderboeken in de stijl van Het leven van een loser: een dagboek met de grappigste avonturen, geïllustreerd met lollige tekeningetjes. Tom is een dagdromer, een groot striptekenaar en een meester in het verzinnen van smoesjes. In deel 13 plannen zijn opa en oma een familie-uitje, dat zeker weten EPISCH wordt!

Tom Groot #13

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverStorySide
Publicatiedatum 17 september 2018
ISBN 9789178599950
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 18m 22s
Bestandsgrootte 190 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Liz Pichon

Liz Pichon (1963) is geboren in Londen, Engeland. Ze studeerde Grafisch ontwerpen in Londen en werkte als artdirector voor een platenlabel. Ze ging als freelancer kinderboeken illustreren en na een paar jaar dacht ze: misschien kan ik zelf ook de tekst van een prentenboek schrijven?

Op een gegeven moment maakte ze ook zelf de tekst bij haar prentenboeken. Haar populaire serie Tom Groot is een stevige combinatie van tekst en beeld. Haar eerste boek in Nederland was De tien geboden voor kinderen (1999). Haar populaire serie Tom Groot (Tom Gates in het Engels) is uitgegeven in 30 verschillende landen. Liz woont met haar man en drie kinderen in Brighton.

Toon aanbod