Luistervoorbeeld

Kus kus, Bezness

Auteur Natasza Tardio, Noor Stevens
Spreker Carolina Mout
Speelduur 6u 36m 52s
€ 9,95

Beschrijving

Dit is het waargebeurde verhaal van een Nederlandse vrouw, gevangen in het web van een Egyptische liefdesfraudeur.

Op een reis door Egypte ontmoet de Zuid-Hollandse Noor de knappe Omar. Met mooie woorden en veel aandacht weet hij haar te raken en ze worden verliefd. Door de beperkingen die in Egypte gelden om legaal samen te kunnen leven, trouwt Noor met haar grote liefde. Omar komt naar Nederland, waar ze zes gelukkige jaren doorbrengen. Na de aanslagen in New York in 2011 verhardt de sfeer in de wereld, en ze besluiten in Egypte te gaan wonen. Niets lijkt hun geluk in de weg te staan, maar eenmaal in Egypte verandert Omars gedrag. Noor verliest steeds meer van haar eigen identiteit: ze wordt Omars bezness, een verbastering van business. Door middel van manipulatie, hersenspoeling, isolatie, vernedering en mishandeling wordt ze steeds zwaarder onder druk gezet...

Als zelfs de Nederlandse Ambassade haar niet lijkt te kunnen helpen, besluit Noor op eigen kracht te ontsnappen.

 Met Kus kus, Bezness hoopt Noor andere vrouwen te waarschuwen die uit naam van de liefde verstrikt raken in de netten van mannen die hen als pure investering beschouwen.

Noor Stevens is een pseudoniem. Ze schreef het boek samen met Natasza Tardio, freelance journaliste en auteur.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 24 augustus 2020
ISBN 9789178614059
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 36m 52s
Bestandsgrootte 363 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Natasza Tardio debuteerde in 2012 als Young Adult schrijver met de jeugdthriller Moordvrienden, waarmee ze de Jonge Jury Debuutprijs 2014 won. Na dit debuut verschenen er nog diverse jeugdthrillers van haar hand.

Buiten het schrijven van actuele Young Adult fictie schreef Natasza meerdere non-fictie boeken waaronder de in januari 2017 uitgekomen biografie over Francien de Zeeuw, verzetsheldin en eerste vrouwelijk militair.

Toon aanbod