Luistervoorbeeld

Bureau Marit - De slag in het Kralingse bos

SerieBureau Marit deel 8
Auteur Esther Vermeulen
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 9u 11m 6s
€ 9,95

Beschrijving

De slag in het Kralingse bos is het achtste boek in deze spannende detectiveserie, waarvan de delen los van elkaar gelezen kunnen worden.

In het Kralingse Bos in Rotterdam vindt een grimmige confrontatie plaats. Als privédetective Marit Johansen van een beroemd filmechtpaar een ogenschijnlijk ongevaarlijke opdracht accepteert, begeeft ze zich in een subcultuur waarvan de buitenwereld het bestaan niet kent. Op haar geheimzinnige speurtocht kruist haar pad zich met dat van Dix Boeks, rechercheur van de politie Rotterdam, die haar waarschuwt voorzichtig te zijn. Samen met haar collega's in crime, de eigenzinnige Jack Stevens en de aan een rolstoel gekluisterde Olaf, lijken de vele nachtelijke uurtjes in het Erasmus MC beloond te worden.
Of is niets wat het lijkt en is haar zoektocht nog niet ten einde?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 13 juli 2020
ISBN 9789178614110
Taal Nederlands
Speelduur 9u 11m 6s
Bestandsgrootte 756 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Ik word eigenlijk nooit vrolijk van criminaliteit in Rotterdam, maar dit boek doorbreekt dat gevoel. Ik hoop dat er meer verhalen volgen.’ Alex van der Plas – Changemanager Nationale Politie landelijk programma aanpak Ondermijning / voormalig Commissaris eenheid Rotterdam

Over de auteur
Esther Vermeulen

Toon aanbod