Luistervoorbeeld

Bureau Marit: De huismeester

SerieBureau Marit deel 6
Auteur Esther Vermeulen
Spreker Irma Hartog
Speelduur 9u 18m 31s
€ 9,95

Beschrijving

De Huismeester is het zesde deel in deze spannende detectivereeks over Bureau MaRiT. Een meeslepende, huiveringwekkende detective met in de kern een zeer actueel thema: gameverslavingen.

Marit Johansen, privédetective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT op het Noordereiland in Rotterdam, geeft gehoor aan de noodkreet van Marc en Elsa Horn uit Barendrecht. De zoon van het echtpaar wordt al sinds het weekend vermist. Als vierentwintig uur later de politie wordt ingeschakeld, blijft ook het detectivebureau betrokken bij de opsporing van de achttienjarige jongen. .
.Bij gebrek aan aanknopingspunten, ziet Marit zich gedwongen de hulp in te schakelen van iemand die een dubieuze rol in haar verleden heeft gespeeld. De situatie dreigt totaal uit de hand te lopen als de zoektocht naar twee jongens een geheel eigen leven gaat leiden. Als de emoties hoog oplopen, komt een mysterieuze dood in een ander daglicht te staan. Wie is de HuisMeester eigenlijk en welke rol speelt hij bij de verdwijning van Mat Horn? Uiteindelijk lijkt deze zaak ook zijn weerslag te hebben op het detectivebureau van Marit Johansen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 1 juni 2020
ISBN 9789178619320
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 18m 31s
Bestandsgrootte 767 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.