Luistervoorbeeld

Negentig seconden

Auteur Vannessa Thuyns
Spreker Donna Vrijhof
Speelduur 8u 53m
€ 9,95

Beschrijving

NEGENTIG SECONDEN is een feelgoodroman over beseffen wat er werkelijk toe doet in het leven. 
Volgens een Brits onderzoek heeft een vrouw niet langer dan negentig seconden nodig om haar date te beoordelen. Na anderhalve minuut weet ze al of die persoon een blijvertje is.
Yara leeft voor cijfers, formules en haar succesvolle accountancybedrijf, dus wanneer ze na een grote fout wordt gedwongen een time-out te nemen, komt dat keihard aan. In alle paniek bedenkt ze een list: in plaats van te vertrekken naar een verre vakantiebestemming rijdt ze met haar laptop en een koffer vol dossiers naar de Veluwe. Hiermee doet ze immers haar moeder een gunst en kan ze in alle rust stiekem blijven werken om haar fout te herstellen. In haar ogen is dit een absolute win-winsituatie. 
Eenmaal daar zorgen veeleisende klanten, een betweterige huisgenoot, een koppige hond en een flirtgrage bruidegom voor de nodige stress en afleiding. 
Verliefd worden is al helemaal geen optie. Maar dan komt Yara erachter dat er toch een waarheid zit in die “negentig seconden”-formule.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 9 maart 2021
ISBN 9789179956448
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 53m
Bestandsgrootte 732 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Knetterverliefd is de debuutroman van Vannessa Thuyns. Ze is naast het schrijven werkzaam als zangeres en toert al jaren langs de Nederlandse theaters.

Toon aanbod