Luistervoorbeeld

Van slag

Auteur Suzanne Peters
Voorlezer Ruben de Goede, Emmelie Zipson
Speelduur 7u 4m 29s
€ 9,95

Beschrijving

Twee mensen die worstelen met pijn die ze liever niet laten zien. Twee levens die op onverwachte wijze met elkaar in aanraking komen.

EVI
Door een blessure valt Evi’s eerste schooljaar van de sportopleiding in het water. Ze besluit tijdelijk in het lokale zwembad te gaan werken, waar ze een sexy waterpolospeler ontmoet – en de antrekkingskracht tussen hen lijkt wederzijds. Ze begrijpt dan ook niet waarom Mick haar zo op afstand houdt…

STEVEN
Steven klikte de melding aan waarin hij was getagd in een bericht. Van de eerste foto ging zijn hart als een razende tekeer. Daar stond hij. De selfie die Christina van hen had gemaakt. Hij met een scheve grijns en een wazige blik in zijn ogen. Zij zwoel en sexy, zoals hij haar zich herinnerde. De tweede foto was er eentje van Christina’s bed en de grote hoeveelheid bloed op het hoeslaken en het kussen. In het licht leek het nog gruwelijker dan de vorige avond.

Wat een geweldige nacht had moeten zijn, eindigt voor Steven in een nachtmerrie. Voor hij er erg in heeft, wordt hij op Facebook valselijk beschuldigd van verkrachting. De macht van social media is groot en al snel is hij een paria in eigen stad. Hoe kan hij zijn leven herpakken?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 25 januari 2021
ISBN 9789179956486
Taal Nederlands
Speelduur 7u 4m 29s
Bestandsgrootte 583 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een spetterend boek waar je nog dagenlang door van slag zult zijn’ (Tamara Haagmans, feelgoodauteur bij Luitingh Sijthoff)

Over de auteur
Photo Suzanne Peters
Suzanne Peters

Suzanne Peters is auteur van meer dan twintig boeken in verschillende genres. Zo heeft ze meerdere liefdesromans en non-fictieboeken op haar naam staan.

Toon aanbod