Luistervoorbeeld

Mijn leven in de hel

Auteur Sarah Forsyth, Tim Tate
Spreker Charlotte Lap
Speelduur 6u 20m 48s
€ 12,95

Beschrijving

Dit is het waargebeurde, schokkende verhaal van de Engelse Sarah Forsyth die op haar negentiende gedwongen wordt om op de Amsterdamse Wallen te werken.
Als negentienjarige werkte Sarah op een crèche in een Engels provinciestadje. Op een dag ziet ze een advertentie: leidsters gezocht voor een kinderdagverblijf in Amsterdam. Ze is wel toe aan wat avontuur en reageert onmiddellijk. Na een serieuze sollicitatieprocedure wordt ze aangenomen. Het lijkt wel een droom.
Die droom verandert in een nachtmerrie op het moment dat Sarah op Schiphol aankomt. De mensen die haar ophalen duwen haar in een auto, nemen onder bedreiging haar paspoort af en rijden regelrecht naar de Amsterdamse Wallen. Daar wordt ze zonder pardon achter het raam gezet. Haar ontvoerders laten er geen misverstand over bestaan: als ze probeert te ontsnappen, zal dat haar dood worden. Anderhalf jaar lang ondergaat Sarah de meest vreselijke vernederingen, tot ze uiteindelijk dankzij puur geluk een onbewaakt ogenblik vindt om te ontsnappen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 25 januari 2021
ISBN 9789179956547
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 20m 48s
Bestandsgrootte 349 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sarah Forsyth woont in Engeland. In 2007 vertelde ze haar verhaal in een Engelse televisiedocumentaire voor itv . Ze schrijft onder pseudoniem.

Toon aanbod