Luistervoorbeeld

Als het verleden toekomst wordt

SerieChris Römer deel 1
Auteur Marja Boomstra
Spreker Lidewij Mahler
Speelduur 7u 59m 49s
€ 12,95

Beschrijving

Letta is een jonge, introverte vrouw, die op veertienjarige leeftijd haar ouders heeft verloren. Als zij op een dag terugkeert naar de buurt waar ze opgroeide, is zij getuige van een angstaanjagende gebeurtenis. Wanneer ze kort daarna in haar flat een jong meisje dood aantreft, moet zij vrezen voor haar leven. Op de hielen gezeten door de daders en niet altijd wetend wie zij wel of niet kan vertrouwen, wordt zij geconfronteerd met haar eigen duistere verleden. 
Als het verleden toekomst wordt' is een psychologische thriller, waarin complexiteit van relaties wordt afgewisseld met spanning. Geleidelijk wordt het verleden van Letta onthuld en word de luisteraar meegenomen naar een aangrijpende ontknoping.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 16 maart 2021
ISBN 9789179956677
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 59m 49s
Bestandsgrootte 439 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Marja Boomstra (Harlingen), woonachtig in Weert, heeft na haar studie bijna drie decennia gewerkt binnen de sociaal maatschappelijke context. Ze werkte onder meer in aandachtswijken in Den Haag en Venlo. Inspiratiebron voor dit boek is onder andere de jaren waarbij ze als projectleider voor het Amerikaanse internationale programma Youth at Risk (YAR) heeft gewerkt.

Toon aanbod