Luistervoorbeeld

Hartendief

SerieHartendief deel 1
Auteur Emma Anna
Spreker Donna Vrijhof, Alexander de Ridder
Speelduur 7u 11m 22s
€ 12,95

Beschrijving

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de 22-jarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.
Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis' eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen. 
Dit luisterboek bevat expliciete seksscènes.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 17 januari 2022
ISBN 9789179957773
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 11m 22s
Bestandsgrootte 592 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Emma Anna is een pseudoniem. Emma is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wist eigenlijk nooit precies wat ze met haar leven wilde doen, maar ze merkte dat ze na het stichten van een gezin een uitlaatklep nodig had, en dat werd schrijven. Het leukste aan schrijven blijft voor haar de erkenning en waardering van lezers.

Toon aanbod