Luistervoorbeeld

Rovershart

SerieHartendief deel 2
Auteur Emma Anna
Spreker Kitty Vermeulen, Alexander de Ridder
Speelduur 8u 28m 46s
€ 12,95

Beschrijving

Dit is het tweede deel van de Hartendief-serie.

Artemis’ hart is niet alleen gestolen, maar nu ook gebroken. Haar vertrouwen in Jurre, maar vooral in zichzelf, is verdwenen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze binnenkort ook weer gaan werken op de plek die ze zo vreest. Daisy, haar pleegmoeder, zorgt er niet bepaald voor dat Artemis’ sprookje ooit in de buurt van realiteit zal komen.
Jurre beseft dat hij (alweer) een van de grootste fouten in zijn leven heeft gemaakt doordat hij het meisje voor wie hij is gevallen heeft voorgelogen. Hij wil niets liever dan het uitpraten en haar terugwinnen.
Maar is hun zomerfling het wel waard om voor te vechten? Artemis worstelt met wat ze wil en wie ze wil zijn, en Jurre heeft te kampen met zijn ex, die hun dochter het liefst helemaal bij hem weg zou houden en daar zo haar redenen voor heeft...

Dit luisterboek bevat expliciete seksscènes.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 31 januari 2022
ISBN 9789179957780
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 28m 46s
Bestandsgrootte 698 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Emma Anna is een pseudoniem. Emma is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wist eigenlijk nooit precies wat ze met haar leven wilde doen, maar ze merkte dat ze na het stichten van een gezin een uitlaatklep nodig had, en dat werd schrijven. Het leukste aan schrijven blijft voor haar de erkenning en waardering van lezers.

Toon aanbod