Luistervoorbeeld

Anders gaat ook

Hoe ik functioneer met autisme en ADHD
Auteur Elise Cordaro
Spreker Ines Minten
Speelduur 5u 21m 10s
€ 12,95

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op LUISTERVOORBEELD hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

In 'Anders gaat ook' spreekt Elise Cordaro, een jonge vrouw met autisme en ADHD, over hoe ze omgaat met haar diagnoses.
Elise Cordaro ontdekte pas op haar 27ste dat ze autisme en ADHD heeft. Aanvankelijk wuifden psychologen haar vraag om hulp weg. Ze zag er immers perfect normaal uit, had twee masterdiploma's op zak en woonde al een tijdje alleen. Ze bleek een meester in camouflage. Door de jaren heen ontwikkelde ze strategieën voor de meest alledaagse dingen die voor anderen zo vanzelfsprekend zijn: studeren, werken, boodschappen doen, het huishouden, smalltalk… De diagnoses kwamen als een opluchting. Eindelijk had ze een verklaring waarom alles zoveel moeite kost en besefte ze dat ze het nog niet zo slecht deed.
In dit boek spreekt Elise openhartig over hoe ze omgaat met haar dubbele diagnose. Ze gunt ons een blik in haar belevingswereld en steekt lotgenoten een hart onder de riem met concrete tips, mind hacks en inspiratie om beter te functioneren met autisme en ADHD.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 17 januari 2022
ISBN 9789180192163
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 21m 10s
Bestandsgrootte 441 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Elise Cordaro (1987) komt uit Vlaanderen en is social media marketeer. Op haar blog Mysig deelt ze al enkele jaren haar ervaringen en tips om grip te krijgen op het dagelijks leven en zich thuis te voelen in een wereld die niet aanvoelt als de hare. Instagram @elisecordaro en Facebook @mysigblog.

Toon aanbod