Luistervoorbeeld

De aantrekkingskracht van foute mannen

Het monsterverbond
Auteur Carolien Roodvoets
Spreker Gaby Milder
Speelduur 9u 24m 35s
€ 15,99

Beschrijving

Foute mannen; waarom voelen vrouwen zich zo vaak aangetrokken door mannen die niet goed voor hen zijn? Gezins- en relatietherapeute Carolien Roodvoets portretteert in dit boek zeven typen 'foute mannen'. Uiteraard heeft ze ook aandacht voor de vrouwen die als het ware een abonnement hebben op foute mannen en als gevolg daarvan keer op keer hun relatie zien stranden. Hoe herken je een foute man en voorkom je dat je er opnieuw voor valt?

In haar boek probeert relatietherapeute Carolien Roodvoets foute mannen in een aantal herkenbare categorieën onder te brengen, om zo de problematiek van uitzichtloze relaties inzichtelijk te maken.

Details

ImprintAltamira
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 7 november 2017
ISBN 9789401303712
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 24m 35s
Bestandsgrootte 775 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Carolien Roodvoets

Carolien Roodvoets (1959) is gezins- en relatietherapeute, seksuologe en individueel psychotherapeute. Ze heeft tien jaar in een tbs-kliniek gewerkt, eerst als sociotherapeut en later als gezins- en relatietherapeut. Ze kent de tbs-wereld dan ook van binnenuit en heeft haar persoonlijke ervaringen in het boek TBS verwerkt.

Carolien Roodvoets is schrijfster van onder andere TBS - verdoemd leven, Het monsterverbond, Niemandskinderen, De duivelsdriehoek en Nu alleen de liefde nog.

Toon aanbod