Dagboek van een spoedarts

Dagboek van een spoedarts

Onvergetelijke patiënten, slopende shiften en de race tegen de klok

Een openhartige getuigenis met beklijvende verhalen die je meevoeren naar de spannende en soms harde wereld van een spoedarts.

Auteur

Elisabet Haesevoets

Spreker

Tine Dedonder

Speelduur

6 uur 25 min

€ 12,99

Beschrijving

De openhartige biecht van een voormalige spoedarts
Met voorwoord ingelezen door de auteur zelf.

De spoedafdeling: een plaats waar je zelf liever niet te veel komt, maar die wel tot de verbeelding spreekt. Elisabet Haesevoets werkte jaren als spoedarts en biedt je een onverbloemde blik achter de schermen van dit spannende en soms ook harde leven.

Een reanimatie tussen de brandende assen, een letterlijk gebroken hart, een akelige treinramp, een verborgen zwangerschap,... vanaf de eerste pagina's neemt Elisabet je mee in de meest onwaarschijnlijke situaties en diepmenselijke emoties. Ze deelt beklijvende verhalen die zowel doen glimlachen als naar adem happen, telkens gekleurd door een diverse stoet patiënten.

Naast de dagelijkse strijd om mensenlevens te redden, vertelt Elisabet ook over haar eigen overlevingsstrijd in de zorgsector. Van het samenhorigheidsgevoel tijdens een oudejaarsavond op de afdeling tot de tol van een ellenlange shift zonder slaap of substantiële maaltijd. Maar ook: hoe sommige patiënten nog jaren in haar hoofd bleven rondspoken, hoe ze onder haar witte jas groeide als vrouw en hoe ze uiteindelijk besloot de spoedafdeling voorlopig achter zich te laten.

Stap samen met Elisabet de MUG-wagen in en laat je meevoeren in de wereld van een spoedarts!

Details

Imprint

Lannoo

Uitgever

Terra - Lannoo, Uitgeverij

Publicatiedatum

20 december 2023

ISBN

9789401407731

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 25 min

Bestandsgrootte

529 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags