De hybride verkoper

De hybride verkoper

Hoe word je een high performing verkoper in een omnichannel verkoopproces?

De nieuwste categorie topverkopers werkt hybride en benadert klanten via diverse kanalen. Deze handleiding leert hoe je jezelf als salesprofessional kunt upgraden naar een hybride verkoper.

Auteur

Kathleen Cools

Spreker

Elke Van Mello

Speelduur

5 uur 24 min

€ 22,99

Beschrijving

Een globale pandemie heeft voor salesprofessionals van de ene op de andere dag hun vertrouwde salesbenadering overhoop gehaald. Verkopen op afstand was de enige reddingsboei, maar deze virtuele manier van verkopen eiste een upgrade van mindset en vaardigheden. De nieuwste categorie topverkopers werkt hybride en benadert klanten via diverse kanalen.
Videocalls, telefoon en sociale media zijn een evenwaardige aanvulling op face-to-face gesprekken. Bovendien is de hybride verkoper een veranderingsarchitect: hij daagt klanten uit om bestaand gedrag, tools en processen anders te bekijken. Dit alles vanuit het creëren van verbinding, letterlijk en figuurlijk.

In De hybride verkoper krijg je een complete handleiding om jezelf als salesprofessional te upgraden naar of aan te scherpen in je rol als hybride verkoper.

Details

Imprint

Lannoo

Uitgever

Terra - Lannoo, Uitgeverij

Publicatiedatum

19 april 2023

ISBN

9789401492584

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 24 min

Bestandsgrootte

449 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Elke Van Mello Bekijk alles

Vlaams De zevende zus

De zevende zus

Lucinda Riley

€ 18,99
Vlaams Kaas

Kaas

Willem Elsschot

€ 7,99