Luistervoorbeeld

Ibiza

Zelfs de diepst weggestopte geheimen blijven je een leven lang achtervolgen...
Auteur Kiki van Dijk
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 5u 19m 58s
€ 9,99

Beschrijving

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenote, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen verovert in razend tempo heel Nederland én ze wordt uitgeroepen tot meest succesvolle ondernemer van het jaar.

Om bij te komen van de drukte geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte.

Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, verandert in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en verschillende mysterieuze verdwijningen, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het Maggies eigen diep weggestopte geheimen die haar in gevaar brengen?

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 7 augustus 2019
ISBN 9789401611282
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 19m 58s
Bestandsgrootte 440 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze schrijft thrillers die zich op tropische en bekende vakantiebestemmingen afspelen, waaronder Ibiza en Bali.

Toon aanbod