Luistervoorbeeld

Een kille rilling

SerieMartin Servaz deel 1
Auteur Bernard Minier
Spreker Casper Gimbrère
Speelduur 18u 32m 19s
€ 14,99

Beschrijving

Een bergdorp in de Pyreneeën. Op weg naar hun werk vinden werknemers van een waterkrachtcentrale een bevroren, onthoofd paard. Politiecommandant Servaz wordt meteen op de zaak gezet. Waarom is het paard op tweeduizend meter hoogte vermoord? Is de gruwelijke verminking van het dier een waarschuwing? Wraak? En waar is het hoofd?

Als Servaz op het kadaver dna vindt van Julian Hirtmann, een van de gevaarlijkste seriemoordenaars van Europa, roept hij de hulp in van de jonge psycholoog Diane Berg. Zij werkt in de gesloten psychiatrische inrichting waar Hirtmann vastzit. Een reeks onverklaarbare moorden volgt, waarbij al het bewijsmateriaal in Hirtmanns richting wijst. Maar hij zit opgesloten in de zwaarst beveiligde instelling ter wereld. Kan hij wel iets met de moorden te maken hebben?

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 1 augustus 2019
ISBN 9789401611305
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 18u 32m 19s
Bestandsgrootte 1528 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Bernard Minier

Bernard Minier (1960) groeide op in de Pyreneeën. Hij werkte als douanebeambte, maar droomde van een bestaan als schrijver. Zijn debuut Een kille rilling werd wereldwijd lovend ontvangen door de pers en verfilmd voor Netflix. Minier woont in Essonne, ten zuiden van Parijs.

Toon aanbod