De Ierse erfenis
De Ierse erfenis

De Ierse erfenis

In De Ierse erfenis zorgen liefde, familie en diep weggestopte geheimen voor opschudding wanneer de drie zussen Ottie, Pip en Willow te horen krijgen dat de jongste van hen het familiekasteel erft.

Auteur

Karen Swan

Spreker

Ruby van Tongeren

Speelduur

15 uur 32 min

€ 14,99

Beschrijving

In de roman De Ierse erfenis van bestsellerauteur Karen Swan komen de zussen Ottie, Pip en Willow na de dood van hun vader samen in het familiekasteel. Daar horen ze tot ieders verrassing en ontsteltenis dat Willow, de jongste dochter, het kasteel erft. Waarom zij? Willow vertrok drie jaar eerder naar Dublin en is vervreemd geraakt van haar ouders en zussen. Als ze vervolgens aankondigt het kasteel te verkopen, lijkt dit dan ook de ultieme wraak. Haar beslissing drijft Ottie en Pip – die hun eigen plannen in duigen zien vallen – tot het uiterste: Pip riskeert alles om haar eigen toekomst veilig te stellen en Ottie neemt een beslissing die levens kan ruïneren. De zussen moeten hun verleden onder ogen zien als ze elkaar niet voorgoed willen verliezen…

Liefde, familie en diep weggestopte geheimen zorgen in De Ierse erfenis van Karen Swan voor opschudding aan de toch al stormachtige Ierse kust, waar de ruige kliffen de perfecte achtergrond vormen voor dit meeslepende verhaal.

‘Maak je op voor een paar uur leesvermaak in een prachtige setting!’ – Hebban.nl

‘Feelgood, spanning en drama in combinatie met de mooie sfeerbeschrijving: ik heb met volle teugen genoten!’ – Thrillers & More

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

19 april 2021

ISBN

9789401615105

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 32 min

Bestandsgrootte

1281 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Karen Swan begon als modejournalist maar gaf haar baan op om een langgekoesterde schrijfambitie waar te maken. Inmiddels zijn haar boeken bestsellers in onder andere Engeland, Duitsland, Italië en Noorwegen. In Nederland verscheen eerder Een Noorse winternacht.

Meer auteur Karen Swan Bekijk alles

Het Franse geheim

Karen Swan

€ 12,99
Stormgloed

Stormgloed

Karen Swan

€ 14,99
De Oostenrijkse verleiding
€ 14,99
De tropische zoektocht
€ 12,99

Meer spreker Ruby van Tongeren Bekijk alles

Stormgloed

Stormgloed

Karen Swan

€ 14,99
Slaap lekker - Korte meditatie voor een goede nachtrust
€ 2,95
Bestemming geluk

Bestemming geluk

Aline van Wijnen

€ 14,99
Hij noemde me Elly

Hij noemde me Elly

Femmetje de Wind

€ 12,99