Luistervoorbeeld

Vlieland

Tijdens een zomerstorm verdwijnen twee meisjes van het idyllische eiland
Auteur Kiki van Dijk
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 5u 38m 31s
€ 9,99

Beschrijving

Vlieland, de nieuwe vakantiethriller van Kiki van Dijk, gaat over Charlie. Charlie is reisblogger, maar zoekt het dit jaar noodgedwongen dichter bij huis. Als ze wordt uitgenodigd voor een paar nachten op een glamping op Vlieland, grijpt ze haar kans. Het eiland trekt de laatste jaren veel hippe toeristen, dankzij de luxe restaurants, exclusieve winkeltjes en prachtige natuur.

Op het eiland aangekomen wil ze Sytze interviewen, de eigenaar van een nieuwe bierbrouwerij. Hij is echter bot en ongeïnteresseerd, en Charlie krijgt vreemde reacties als ze wat mensen naar hem vraagt. Dan wordt het bebloede lichaam van een meisje gevonden. Sytze wordt onmiddellijk verdacht, en als er nog een meisje verdwijnt weet iedereen het zeker: hij is de dader. Door de zomerstorm wordt Charlie gedwongen om op het eiland te blijven en ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan, met gevaar voor eigen leven...

Vlieland van bestsellerauteur Kiki van Dijk is een razend spannende vakantiethriller voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

'Dit boek heeft alles wat je nodig hebt voor urenlang vermaak!' - LINDA

'Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord... de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.' - Libelle

'Zenuwslopende vakantiethrillers.' - Vriendin

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 7 september 2021
ISBN 9789401616171
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 38m 31s
Bestandsgrootte 465 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze schrijft thrillers die zich op tropische en bekende vakantiebestemmingen afspelen, waaronder Ibiza en Bali.

Toon aanbod