Luistervoorbeeld

Het geheim van Silvermoor

Auteur Tracy Rees
Spreker Folkert van Diggelen, Leonoor Koster
Speelduur 11u 45m 39s
€ 12,99

Beschrijving

Het geheim van Silvermoor van Tracy Rees is een meeslepend verhaal over Tommy, een veertienjarige jongen die is voorbestemd voor een ruig en uitzichtloos leven in de mijnen. Elke dag daalt hij af in het stoffige en benauwde duister, dat een hartverscheurend contrast vormt met de statige huizen net buiten het dorp. Tijdens zijn strooptochten op de uitgestrekte landgoederen fantaseert Tommy over een andere, betere toekomst.

De enige die hem begrijpt is zijn beste vriendin Josie, die zich nooit onderdeel heeft gevoeld van haar familie en pas weet bij wie ze thuishoort als ze Tommy ontmoet. In hun grimmige leven zorgt alleen het mysterieuze, verlaten landhuis dat tussen hun dorpen in staat voor enige afleiding. Heston Manor is na een familietragedie afgesloten en sindsdien onbewoond. Als Josie en Tommy een groot geheim over de bewoners ontdekken, zal hun leven nooit meer hetzelfde zijn...

Het geheim van Silvermoor vertelt het verleden van een mysterieus landhuis dat de levens van twee jonge mensen voorgoed zal veranderen. Voor de lezers van Lucinda Riley, Anne Jacobs en Karen Swan.

'Bitterzoet, overtuigend en absoluut meeslepend. Ik kon het niet wegleggen.' - Karen Swan, auteur van De Spaanse belofte en Een Noorse winternacht

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 7 januari 2021
ISBN 9789401616263
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 45m 39s
Bestandsgrootte 968 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tracy Rees

Tracy Rees (1972) studeerde moderne en middeleeuwse talen in Cambridge, Engeland en woont in Swansea, Wales. Na een carrière van acht jaar bij een non-fictie uitgeverij werkte ze als adviseur voor mensen met kanker en hun families. Mijn zomers aan zee (Amy Snow) is haar eerste roman. Ze werkt nu aan haar tweede roman.

Toon aanbod