Luistervoorbeeld

Florence

Auteur Kiki van Dijk
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 6u 1m 42s
€ 12,99

Beschrijving

In haar energieke, wervelende schrijfstijl vertelt bestsellerauteur Kiki van Dijk in haar nieuwe thriller Florence het verhaal van kunstrestaurateur Clea, die door haar oud-klasgenoot plotseling gevraagd wordt haar roerige nachtleven in te wisselen voor een geheimzinnige opdracht in Florence. Van flaneren langs de oude palazzi en heerlijke trattoria's is echter geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Ook blijkt Clea's klasgenoot spoorloos verdwenen. Wat is er aan de hand? En wat heeft deze kunstzinnige stad met de Tweede Wereldoorlog te maken?

Kiki van Dijk weet als geen ander zinderende spanning te combineren met heerlijke personages, in een stad die een stuk killer is dan de hitte doet vermoeden. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

'Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord... de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.' - Libelle

‘Dit vakantieboek heeft álles om je – zelfs in je strandstoel – te laten bibberen van angst.’ – &C

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 4 juli 2022
ISBN 9789401618212
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 1m 42s
Bestandsgrootte 496 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze schrijft thrillers die zich op tropische en bekende vakantiebestemmingen afspelen, waaronder Ibiza en Bali.

Toon aanbod