B&B vol geheimen
B&B vol geheimen

B&B vol geheimen

In B&B vol geheimen van Åsa Hellberg wagen vriendinnen Isabella en Carina de gok en beginnen een bed & breakfast. Als Elsa in hun leven komt, blijkt dat een ontmoeting met verstrekkende gevolgen…

Auteur

Åsa Hellberg

Spreker

Charlotte Lap

Speelduur

9 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

In B&B vol geheimen van bestsellerauteur Åsa Hellberg staat Isabella, ooit een beroemd actrice en nu ondernemer, op een keerpunt in haar leven: na jaren te hebben geleefd met haar naar aandacht hunkerende, overspelige echtgenoot is ze van hem gescheiden en heeft ze haar bedrijf verkocht.

Isabella's beste vriendin Carina woont in Engeland en is qua karakter de tegenpool van Isabella: ze is een kleurrijke, nogal impulsieve persoonlijkheid. Ook zij staat op een keerpunt in haar leven, aangezien ze na een lang huwelijk door haar man aan de kant is gezet voor een veel jongere vrouw. Carina stelt Isabella voor om samen een bed & breakfast te gaan runnen even buiten Londen - volgens haar is dat het avontuur dat ze nodig hebben.

Elsa heeft haar hele leven in de schaduw van haar man gestaan en zichzelf altijd weggecijferd. Nu haar man is overleden, vindt ze dat het tijd is om wat van de wereld te zien. Ze gaat naar het vliegveld van Stockholm om daar op de bonnefooi iemand te volgen, in de hoop dat dit haar naar een exotische bestemming zal leiden. Ze belandt in Londen en leert Isabella en Carina kennen. Een ontmoeting met verstrekkende gevolgen...

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

4 augustus 2023

ISBN

9789401620383

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 0 min

Bestandsgrootte

494 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Åsa Hellberg beschrijft zichzelf als ‘tussen de 25 en 85 jaar oud, afhankelijk van mijn humeur’. Ze is een van de meest geliefde feelgoodauteurs van Zweden. In het Nederlands verscheen eerder de Hotel Flanagans-trilogie, bestaande uit Welkom bij Hotel Flanagans, De dochters van Hotel Flanagans en De toekomst van Hotel Flanagans.

Meer auteur Åsa Hellberg Bekijk alles

De zussen van Fjällbacka
€ 12,99
Sonja's erfenis

Sonja's erfenis

Åsa Hellberg

€ 12,99
De toekomst van Hotel Flanagans
€ 12,99
De dochters van Hotel Flanagans
€ 12,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99
Hoop is een geschenk

Hoop is een geschenk

Danielle Steel

€ 9,99
De weg naar de grens
€ 14,99
De intieme bekentenissen van een vrouw: Een erotische serie
€ 12,99