Duinroos
Duinroos

Duinroos

In Duinroos van Hilde Veeren vertrekt reisjournalist Molly na een moeilijke tijd naar Engeland om op de cottage van haar tante te passen. Voor fans van Jackie van Laren en Jenny Colgan.

Serie

Auteur

Hilde Veeren

Spreker

Susan Muskee

Speelduur

9 uur 14 min

€ 12,99

Beschrijving

Als reisjournalist Molly in Duinroos van Hilde Veeren wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt... Heeft Molly dan nooit geluk?

Duinroos van Hilde Veeren is het eerste deel in de Cottage aan zee-serie en een geweldig feelgoodverhaal vol humor en sympathieke personages, met een heerlijk Brits tintje. Voor lezers van Jenny Colgan, Jackie van Laren en Marijke Vos.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

7 augustus 2023

ISBN

9789401620390

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 14 min

Bestandsgrootte

760 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Hilde Veeren heeft jarenlange ervaring in de tijdschriftenwereld en is hoofdredacteur van Elegance en Happy in Shape. Ze is gek op jurken, Engeland en boeken, en combineert dat allemaal in haar debuut Duinroos. Hilde woont met haar man en dochter in Amsterdam.

Meer auteur Hilde Veeren Bekijk alles

Maretak

Maretak

Hilde Veeren

€ 12,99

Meer spreker Susan Muskee Bekijk alles

Valentijn op stand - Novelle
€ 4,95
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Iris Visser

€ 14,99
Cleo Huizinga, privédetective bundel 2
€ 14,99
Een hertog met Kerstmis

Een hertog met Kerstmis

Jenny Holiday

€ 14,99