Luistervoorbeeld

Goede dochter

Auteur Karin Slaughter
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 20u 31m 12s
€ 14,99

Beschrijving

Een nieuw bloedstollend meesterwerk van Karin Slaughter!

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

Achtentwintig jaar later: Charlotte - de klassieke 'goede dochter' - is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 8 mei 2018
ISBN 9789402756548
Taal Nederlands
Speelduur 20u 31m 12s
Bestandsgrootte 1127 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Gruwelijk knap opgeschreven. 4 ****' - De Volkskrant

'Slaughter doet waar ze goed in is: ze laat de lezer gruwelen.' - Elsevier

'Gruwelijk knap opgeschreven. 4 ****' - De Volkskrant

'Slaughter doet waar ze goed in is: ze laat de lezer gruwelen.' - Elsevier

Over de auteur
Photo Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter (1970) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is internationaal bestsellerauteur en een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. Voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van CPNB het geschenkboekje Onbegrepen.

Toon aanbod