Luistervoorbeeld

Gespleten

Auteur Karin Slaughter
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 18u 52m 54s
€ 14,99

Beschrijving

Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea. Dan blijkt dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is. Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En hoe kun je iemand nog vertrouwen die een leugenaar, of erger, blijkt te zijn?

Sterke personages, bloedstollende spanning, met verve en vakmanschap geschreven: Karin Slaughter verbluft opnieuw.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 12 juni 2018
ISBN 9789402756555
Taal Nederlands
Speelduur 18u 52m 54s
Bestandsgrootte 1037 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Karin Slaughter is wederom in bloedvorm. ****' (Telegraaf)

'Karin Slaughter is adembenemend sterk in haar deconstructie van Laura, het übermoederdier in wie goed en kwaad een verbluffend spel spelen.' (Knack)

'Opnieuw een plot om van te smullen van de Queen of Crime' (Nouveau)

'Gruwelijk knap opgeschreven.' (de Volkskrant)

'Vakwerk.' (De Standaard)

'Waanzinnig goed.' (Twan Huys)

Over de auteur
Photo Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter (1970) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is internationaal bestsellerauteur en een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre. Voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van CPNB het geschenkboekje Onbegrepen.

Toon aanbod