Luistervoorbeeld

Verboden verlokkingen

Auteur Sarah Morgan
Voorlezer Charlotte Lap
Speelduur 4u 28m 45s
€ 6,99

Beschrijving

Ze mag niet vallen voor de verlokkingen van de vijand...

Stefan Ziakis is dan wel de aartsrivaal van haar vader, hij is ook de enige man die Selene ooit het gevoel heeft gegeven dat ze mooi is. Dus wanneer ze haar eerste voorzichtige stappen naar onafhankelijkheid zet, waagt ze het bij hem aan te kloppen voor steun. Alleen lijkt de meedogenloze tycoon in niets op de ridderlijke man die ze zich herinnert. Bovendien blijkt ze totaal niet opgewassen tegen zijn sensuele charisma.

Stefan op zijn beurt is aangenaam verrast door Selenes bezoek. Als hij het spel op de juiste manier speelt, heeft hij de dochter van zijn grote vijand straks volledig in zijn macht. Maar daarbij heeft hij buiten Selenes argeloze aantrekkingskracht gerekend...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 12 juli 2019
ISBN 9789402758672
Taal Nederlands
Speelduur 4u 28m 45s
Bestandsgrootte 246 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sarah Morgan
Sarah Morgan

Sarah Morgan (1948) is een Engelse auteur. De loopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar romantiek.

Volgens eigen zeggen is Sarah getrouwd met de meest sexy man ter wereld, die nog dagelijks een inspiratiebron vormt bij het schrijven. Ze werkt nog steeds in de gezondheidszorg, parttime, en probeert daarnaast zo veel mogelijk tijd met haar gezin door te brengen. Verder is Sarah gek op wandelen en skiën - eigenlijk op alles wat je in de buitenlucht kunt doen.

Toon aanbod