Luistervoorbeeld

Iets om voor te leven

Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen... Toch?
Auteur Richard Roper
Voorlezer Job Römer
Speelduur 11u 8m 22s
€ 14,99

Beschrijving

Soms moet je álles op het spel zetten om íéts te vinden

Andrew zit vast in zijn leven, en in zijn troosteloze baan als ambtenaar waarin hij contact probeert te zoeken met de nabestaanden van eenzame overledenen. Gelukkig heeft hij een liefhebbend gezin om hem 's avonds zijn zorgen te laten vergeten. Althans, dat denken zijn collega's.

Wat begon als een klein leugentje is inmiddels uitgegroeid tot een fantasiewereld met een vrouw en twee kinderen. Het is voor Andrew een aangename ontsnapping uit zijn eenzame bestaan.

Daarom brengt de inmiddels-meer-dan-vriendschap met zijn nieuwe collega Peggy hem ook zo uit evenwicht… Durft hij alles op het spel te zetten en haar de waarheid te vertellen?

Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op Andrew en de halsbrekende toeren die hij uithaalt om zijn verzinsels te verdoezelen. Iets om voor te leven is een hartverwarmende roman over risico's nemen wanneer je denkt alleen nog maar te kunnen verliezen.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 28 september 2019
ISBN 9789402759228
Taal Nederlands
Speelduur 11u 8m 22s
Bestandsgrootte 612 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Richard Roper
Richard Roper

Richard Roper woont in Londen, waar hij als non-fictieredacteur voor een uitgeverij werkt. Iets om voor te leven is zijn eerste roman, losjes gebaseerd op een krantenartikel dat hij las over mensen die de nalatenschap van eenzame ouderen onderzoeken.

Toon aanbod