Luistervoorbeeld

Eén nacht met de prins

SerieBouquet deel 3841
Auteur Maisey Yates
Spreker Dina Bloem
VertalerLuisa Batista
Speelduur 5u 7m 41s
€ 6,99

Beschrijving

3 arrogante miljonairs
Drie machtige tycoons laten zich meeslepen door hartstocht - met grote gevolgen!

Deel 2 Bailey is geheel in de ban van haar knappe minnaar, Raphael DeSantis. Maar dan vertelt hij haar doodleuk dat hij terug moet keren naar zijn vaderland - om te trouwen! Drie maanden later doet ze een schokkende ontdekking: ze is zwanger. Niet lang daarna leest ze in de krant over de verbroken verloving van de prins van Santa Firenze. Bij het artikel staat een foto... van Raphael.

Raphaels verbroken verloving veroorzaakte al een enorm schandaal, en nu blijkt ook nog dat de beeldschone serveerster voor wie hij in Londen als een blok viel, zwanger is. Natuurlijk wil hij het juiste doen en met Bailey trouwen. Alleen verbieden de regels van het hof dat een kroonprins in het huwelijk treedt met iemand van een andere stand...

Details

ImprintHarlequin
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 13 januari 2022
ISBN 9789402763638
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 7m 41s
Bestandsgrootte 567 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maisey Yates

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens haar eerste baan. Hij was haar baas, en ze trouwde meteen met hem. Samen met hem en hun drie kinderen woont ze in de bossen van het Amerikaanse Oregon.

Toon aanbod