Luistervoorbeeld

Ik vergeet je niet

Auteur Gillian King
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 9u 26m 30s
€ 14,99

Beschrijving

❤❤❤❤❤ Chicklit.
Ze weigert achterom te kijken. Maar wat als het verleden haar inhaalt?

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Genomineerd voor Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021.

'Koningin van de feelgood.' AD

'De kracht zit in de fantastische schrijfstijl van Gillian King die je meesleurt door het ontroerende en grappige verhaal en je laat zien dat niet iedereen is wie je denkt dat 'ie is. Dit staaltje meesterwerk is veel te snel uit en smaakt naar meer!' ❤❤❤❤❤ Chicklit


 

Details

ImprintHarperCollins
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 24 december 2021
ISBN 9789402765052
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 26m 30s
Bestandsgrootte 1104 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Gillian King

Gillian King woont met haar man, dochter en zoon in Den Haag, waar al haar boeken zich grotendeels afspelen. Geloof me maar is haar debuutroman, dat met veel enthousiasme werd ontvangen.

Toon aanbod