Iets nieuws onder de zon
Iets nieuws onder de zon

Iets nieuws onder de zon

Soms moet je van huis gaan om thuis te komen

Deel 1 in De duinen van Westzand, een 3-delige feelgoodserie om bij weg te dromen, voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes.

Serie

Auteur

Marieke Douwes

Spreker

Loeke Pam

Speelduur

6 uur 59 min

€ 14,99

Beschrijving

Het eerste deel in De duinen van Westzand, een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen, voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje.
 
De vijfentwintigjarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan bij het makelaarskantoor wordt ze ook al niet gelukkig. De oplossing? Een paar maanden Westzand. Rina, de flamboyante vriendin van de familie, heeft hulp nodig in haar winkel in het pittoreske kustdorpje. Daphne grijpt deze kans om er even tussenuit te gaan met beide handen aan.
 
Het duurt niet lang of Daphne is volledig ingeburgerd. Maar Westzand heeft meer te bieden dan zon, zee en koppige zwerfgeitjes: de charmante kunstenaar Fernando brengt haar danig in de war. Niet alleen vanwege zijn helderblauwe ogen en tomeloze enthousiasme, maar ook omwille van zijn zesjarige evenbeeld: zijn zoontje Storm. Terwijl de weken maanden worden en haar terugkeer naar huis steeds dichterbij komt, zal Daphne moeten besluiten: waar is haar thuis?
 
Marieke Douwes was een van de finalisten van de Luitingh-Sijthoff Schrijfwedstrijd. Eerder schreef ze de roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte
 
 

Details

Imprint

HarperCollins

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

4 april 2023

ISBN

9789402769173

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 59 min

Bestandsgrootte

774 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Marieke Douwes Bekijk alles

Uit het juiste hout

Uit het juiste hout

Marieke Douwes

€ 14,99
Als water en vuur

Als water en vuur

Marieke Douwes

€ 14,99

Meer spreker Loeke Pam Bekijk alles

De Zijdevilla

Tabea Bach

€ 14,99
Vervagende voetsporen

Vervagende voetsporen

Tracy Montoya

€ 6,99
Terugkeer naar het bloemeneiland
€ 14,99
Zijn grootste droom

Zijn grootste droom

Allie Kincheloe

€ 6,99