Luistervoorbeeld

De kakkerlak

SerieHarry Hole deel 2
Auteur Jo Nesbø
Voorlezer Casper Gimbrère
Speelduur 10u 31m 42s
€ 9,49

Beschrijving

(Harry Hole #2)

In de kamer van een obscuur motel in Bangkok wordt het lijk van de Noorse ambassadeur gevonden. Harry Hole wordt naar Thailand gestuurd om in samenwerking met zijn Thais-Amerikaanse collega Liz Crumley de zaak zo discreet mogelijk op te lossen. Maar naarmate het onderzoek vordert, wordt hem langzaam duidelijk dat het om meer dan alleen een moord gaat. Ook lijkt het erop dat een aantal mensen in Noorwegen er belang bij had om hem naar Thailand te sturen. Harry is echter vastbesloten om het ongedierte dat het daglicht niet kan verdragen te ontmaskeren.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 12 januari 2021
ISBN 9789403140216
Taal Nederlands
Speelduur 10u 31m 42s
Bestandsgrootte 1156 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jo Nesbø
Jo Nesbø

Jo Nesbø (1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen en won al vele prijzen voor zijn romans. Hij heeft met zijn ongewone literaire kwaliteiten en ambities, zijn psychologische inzicht en kennis van het moderne leven in een geglobaliseerde wereld het genre verrijkt. Hij is voormalig profvoetballer, beurshandelaar, muzikant, componist en wereldreiziger.

Zijn werk, waaronder Dodelijk patroon, De verlosser en De roodborst, wordt in meer dan twintig talen uitgegeven. Nesbø woont in Oslo.

Toon aanbod