Luistervoorbeeld

De schim

SerieHarry Hole deel 9
Auteur Jo Nesbø
Voorlezer Casper Gimbrère
Speelduur 14u 13m 18s
€ 9,49

Beschrijving

(Harry Hole #9)

Na drie jaar in het buitenland keert Harry Hole terug naar Oslo om een schijnbaar opgeloste drugsmoord te onderzoeken. Een jonge junkie, Gusto Hanssen, lijkt te zijn omgebracht door een vriend. De zaak is gesloten en de dader is veroordeeld. Maar Hole heeft zo zijn twijfels over de manier waarop de zaak is afgehandeld, en gaat zelf op onderzoek uit.
Hole bezoekt de veroordeelde in de gevangenis, en is geschokt als hij ziet wie hij voor zich heeft. Het is het begin van een onmogelijke zoektocht naar een moordenaar die als een geest door de straten van Oslo rondwaart.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 12 januari 2021
ISBN 9789403140919
Taal Nederlands
Speelduur 14u 13m 18s
Bestandsgrootte 781 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jo Nesbø
Jo Nesbø

Jo Nesbø (1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen en won al vele prijzen voor zijn romans. Hij heeft met zijn ongewone literaire kwaliteiten en ambities, zijn psychologische inzicht en kennis van het moderne leven in een geglobaliseerde wereld het genre verrijkt. Hij is voormalig profvoetballer, beurshandelaar, muzikant, componist en wereldreiziger.

Zijn werk, waaronder Dodelijk patroon, De verlosser en De roodborst, wordt in meer dan twintig talen uitgegeven. Nesbø woont in Oslo.

Toon aanbod