De afrekening
De afrekening

De afrekening

Thriller

Uit de Arnhemse bajes ontsnapt een zware crimineel op spectaculaire wijze. Kort daarna wordt zijn lijk gevonden samen met een ex-vriendin van Benter.

Auteur

Jac. Toes

Spreker

Hans Pauwels

Speelduur

10 uur 44 min

€ 22,96

Beschrijving

Uit de Arnhemse bajes ontsnapt een zware crimineel op spectaculaire wijze. Kort daarna wordt zijn lijk gevonden samen met een ex-vriendin van Benter. Was zijn ontsnapping wel vrijwillig? Advocaat Benter is vooral aangeslagen door de dood van zijn ex-vriendin maar krijgt ook te maken met enkele onverklaarbare feiten. Hij gaat samen met de oorlogsjournalist De Wacht op nader onderzoek uit. De bestrijders van de misdaad en de medewerkers van justitie worden tot het uiterste gedreven. Tenslotte nemen ze het recht in eigen hand. Benter en de Wacht dragen hun steentje bij aan het oplossen van de mysterieuze moorden.

Dit is het tweede deel van de trilogie De Drie Benter & De Wacht Thrillers. Dit deel is, net als de andere twee delen, los te lezen. De Afrekening en Dubbelspoor, een ander deel van de trilogie, zijn beide genomineerd voor de Gouden Strop. Uiteindelijk heeft Jac. Toes voor zijn thriller Fotofinish een gouden strop ontvangen. Met dit boek en met zijn trilogie heeft hij een vaste plaats verworven tussen de Nederlandse misdaadauteurs.

De afrekening werd in 1994 genomineerd voor een Gouden Strop. Dat was het jaar daarvoor ook al gebeurd met het eerste deel van deze trilogie.

Details

Imprint

Audiolect

Uitgever

Audiolect

Publicatiedatum

8 januari 2007

ISBN

9789461490346

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 44 min

Bestandsgrootte

460 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jac. Toes Bekijk alles

Verraad

Verraad

Jac. Toes

€ 12,99
De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
Dubbelspoor

Dubbelspoor

Jac. Toes

€ 14,99
Fotofinish

Fotofinish

Jac. Toes

€ 9,99