De kracht van Tao
De kracht van Tao

De kracht van Tao

Tao is de verbinding van yin en yang, het ervaren van rust en vrede. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.

Auteur

Mayana

Spreker

Mayana

Speelduur

0 uur 59 min

€ 8,25

Beschrijving

De zeven delen van Zhen Chi - Het geheim van de elementen zijn ook los verkrijgbaar. Per deel neemt Mayana je via meditatie en visualisatie mee op reis door de elementen.

Zhen Chi: de 'h' in Zhen staat voor 'healing' en voor 'heart' en dat is precies waar deze geleide meditaties je naartoe brengen. Mayana’s stem, die vibreert in elke cel, brengt je naar de kern van liefde, de bron van healing in jezelf. Op deze manier mediteren en onder begeleiding van iemand die als intentie heeft je te verbinden met liefde, is niet alleen heerlijk maar ook helend.

Tao is de verbinding van yin en yang, het ervaren van rust en vrede. De basis van spiritualiteit begint met de acceptatie van onszelf; vrede sluiten met onszelf en ons bestaan. In tijden van onrust, stress en chaos helpt dit luisterboek je herinneren dat alles wat je nodig hebt in je zit.

Nb. Dit luisterboek is ook opgenomen in de zevendelige verzameling Zhen Chi - Meditaties voor healing. Koop alle zeven delen samen met extra korting!

Details

Imprint

GVMedia

Uitgever

GVMedia, Stichting

Publicatiedatum

28 september 2012

ISBN

9789461491916

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 59 min

Bestandsgrootte

55 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mayana is zangeres, auteur en trainer. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijke groei, onder andere Aerobics en Yoga, Body awareness, Mind & Body Coaching, Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing en Intuitieve Ontwikkeling.

Samen met haar partner Dr. Roi Martina ontwikkelde ze de bewegingsvorm Zhen Chi. Een krachtig hulpmiddel om je elke dag te helpen herinneren aan wat je eigenlijk al weet, maar soms vergeet. Het helpt je je hart te openen voor jezelf en de wereld om je heen. Op die manier kom je nog dieper in contact met de liefde in jezelf. Mayana schreef het boek Zhen Chi - Het geheim van het hart en nam de gelijknamige DVD met de oefeningen erop op. Daarnaast zijn er diverse geleide meditatie cd's verkrijgbaar. Als Mind Body Coach geeft ze wereldwijd workshops en trainingen.

Meer auteur Mayana Bekijk alles

De kracht van Shen Zhou
€ 8,25
De kracht van Aarde
€ 8,25
De kracht van Hout
€ 8,25
De kracht van Metaal
€ 8,25

Meer spreker Mayana Bekijk alles

De kracht van Shen Zhou
€ 8,25
De kracht van Aarde
€ 8,25
De kracht van Hout
€ 8,25
De kracht van Metaal
€ 8,25