Verraad
Verraad

Verraad

Thriller

Grondwerkers stuiten in een verstopt riool te Arnhem op het lichaam van een jonge prostituée. Deel 3 uit de 'Benter & De Wacht' thriller-trilogie. Met 'Verraad' geeft Jac. Toes de Nederlandse thriller een mondiale impuls.

Auteur

Jac. Toes

Spreker

Hans Pauwels

Speelduur

10 uur 40 min

€ 22,96

Beschrijving

In Verraad stuiten grondwerkers in een verstopt riool te Arnhem op het lichaam van een jonge prostituée. Het is Teresa Rosales, een veroordeelde drugskoerierster, afkomstig uit Bolivia. Ze blijkt vermoord en hoofdagente Yvon Matiber krijgt de leiding over het politieonderzoek. Haar vriend Fred Benter is zeer geïnteresseerd in deze zaak: als advocaat heeft hij kort tevoren namens deze vrouw een aanvraag voor politiek asiel ingediend.

Dit is het derde deel van de trilogie De Drie Benter & De Wacht Thrillers. Dit deel is, net als de andere twee delen, los te lezen. Dubbelspoor en De Afrekening, de andere delen van de trilogie, zijn beide genomineerd voor de Gouden Strop. Uiteindelijk heeft Jac. Toes voor zijn thriller Fotofinish een gouden strop ontvangen. Met dit boek en met zijn trilogie heeft hij een vaste plaats verworven tussen de Nederlandse misdaadauteurs.

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

First Monkey Media

Publicatiedatum

19 februari 2010

ISBN

9789461498489

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 40 min

Bestandsgrootte

451 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags