Luistervoorbeeld

De verscheurde vrouw

Auteur Han Peeters
Voorlezer Peter van Eerdenburg
Speelduur 6u 2m 15s
€ 16,95

Beschrijving

Lysanne, een bijstandsmoeder die steun vindt in haar geloof, besluit via een datingsite op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Ze ontdekt dat ze over vergaande seksuele driften beschikt en raakt in conflict met zichzelf. Ze weet dat ze verkeerd bezig is, maar toch rukt een donkere kant in haar steeds verder op. Wat is nog goed en wat is al fout? Het kwaad wil voorgoed bezit van haar nemen, maar zal ze het zo ver laten komen?

Een zinderende erotische thriller met mystieke elementen. Han Peeters schreef met De Verscheurde Vrouw zijn negende boek, waarin het getal 9 een mythische rol speelt.

"De seks in dit luisterboek is niet platvloers geschreven of ingesproken, toch waarschuwt de schrijver/uitgever voor rode oortjes".

Het luisterboek heeft een vervolg gekregen in De Hel van Octagon.

Details

ImprintClusterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 12 juli 2016
ISBN 9789462171343
Taal Nederlands
Speelduur 6u 2m 15s
Bestandsgrootte 332 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Han Peeters
Han Peeters

Han Peeters (1961) is schrijver, schaker, golfer en zeiler. Schrijven en alles wat ermee heeft te maken is wat hem nu voornamelijk bezighoudt.

Han zegt over zichzelf: "Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Te veel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie Afscheidsboek. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben".

Toon aanbod