Luistervoorbeeld

Dappere wezens

Auteur Eva Krap
Voorlezer Peter van Eerdenburg
Speelduur 1u 12m 2s
€ 9,95

Beschrijving

Dappere wezens bevat vier verhaaltjes over magische wezentjes. Ze willen je graag laten zien hoe moedig ze zijn. Zo gaan vier vriendjes op weg naar een donker bos om aan hun ouders te bewijzen dat er helemaal geen engerds wonen. De schrik is dan ook groot als ze oog in oog komen te staan met een draak!

En neem Mirre. Hij is het gepest van zijn broertjes zo zat, dat hij op zoek gaat naar een plek waar er wel van hem gehouden wordt. Maar om daar te komen moet hij eerst langs een gevaarlijk woud Durf jij het avontuur aan om samen met deze wezentjes op reis te gaan? Pak dan nu hun hand en zij leiden je de weg.

Inhoud
1. Het donkere bos
2. Kabouterdorp vogel
3. Mark en de mysterieuze buurvrouw
4. Mirre de dappere gnoom

Details

ImprintClusterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 18 februari 2013
ISBN 9789462171398
Taal Nederlands
Speelduur 1u 12m 2s
Bestandsgrootte 66 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Eva Krap
Eva Krap

Eva Krap (1982) is een Nederlandse auteur, eigenaar van Erya Media en hoofdredactrice van de online magazines Banger Sisters en Spentakel. Naast haar taken als hoofdredactrice is zij recensent, columnist, verslaggeefster, eindredacteur en redacteur. Ook verzorgt zij regelmatig artikelen voor IJZERwIJZER, het tijdschrift van de Hemochromatose Vereniging Nederland. Voor deze vereniging heeft zij een forum opgericht waar lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen. Eva Krap studeerde tevens kruidengeneeskunde, counseling en stresscounseling aan het Instituut CIVAS.

Toon aanbod