Luistervoorbeeld

Satans driehoek

Auteur Han Peeters
Voorlezer Peter van Eerdenburg, Paul Klooté
Speelduur 12u 39m 45s
€ 18,95

Beschrijving

Lysanne en Ruud ontmoeten elkaar via een datingsite. Ze onderhouden een heftige SM-relatie, terwijl ze daar voorheen niet zo mee bezig waren. Ruud, een fietsenhandelaar, vindt een investeerder die hem geld verstrekt voor zijn bedrijf. De Belg nodigt Ruud en Lysanne uit voor een feest in zijn kasteel in de Belgische Ardennen. Bij aankomst gaan er bellen rinkelen, want ze zijn hier ooit al eens geweest, maar ze kunnen het zich niet meer precies herinneren.

Ondertussen is een vriendin van Lysanne vermoord en zij en Ruud worden daarvan verdacht, maar zijn bij gebrek aan bewijs vrijgelaten.

De pracht en praal van het kasteel slaat om in horror als blijkt dat ze er naartoe zijn gelokt om de nieuwe beheerders van een satanisch bolwerk te worden waar de meest vreselijke dingen gebeuren. Het kasteel is één van de driehoeken in ‘de driehoek van Dutroux’. Komen Ruud en Lysanne hier ooit nog levend uit?

Satans driehoek is een samenvoeging van De verscheurde vrouw en De hel van Octagon.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 1 februari 2019
ISBN 9789462171442
Taal Nederlands
Speelduur 12u 39m 45s
Bestandsgrootte 787 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Han Peeters
Han Peeters

Han Peeters (1961) is schrijver, schaker, golfer en zeiler. Schrijven en alles wat ermee heeft te maken is wat hem nu voornamelijk bezighoudt.

Han zegt over zichzelf: "Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Te veel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie Afscheidsboek. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben".

Toon aanbod