Luistervoorbeeld

De Laatste Profeet

Auteur Han Peeters
Spreker Rudolf Bijleveld
Speelduur 13u 2m 44s
€ 18,95

Beschrijving

De historisch wetenschapper Emile van Straten maakt een wereldreis met zijn vriendin Jenny op hun zeiljacht de Davey Jones. Tijdens hun reis vraagt UNESCO hem een document te onderzoeken dat is gevonden op het eiland Terceira. Emile neemt de opdracht aan en hij ontdekt de Magische Ruit, een sleutel waarmee hij wereldmysteries ontrafelt zoals de piramides van Gizeh, de Nazca-vlakte in Peru en de Moai-beelden op Paaseiland. Omdat Emile beseft dat hem een grote taak wacht, schrijft hij een manifest voor een nieuwe wereldorde. Hij richt het OgenOOtschap op gebaseerd op het Osisme, een beweging die een eind maakt aan al het onrecht. Dan blijkt dat Hades (de god van het kwaad / de onderwereld), als de enige god uit de Griekse mythologie nog steeds in leven is.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 19 juli 2020
ISBN 9789462174184
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 2m 44s
Bestandsgrootte 1074 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Han Peeters

Han Peeters (1961) is schrijver, schaker, golfer en zeiler. Schrijven en alles wat ermee heeft te maken is wat hem nu voornamelijk bezighoudt.

Han zegt over zichzelf: "Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Te veel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie Afscheidsboek. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben".

Toon aanbod