Luistervoorbeeld

Salomonsoordeel

Auteur Martyn van Beek
Spreker Rudolf Bijleveld
Speelduur 8u 8m 16s
€ 17,95

Beschrijving

In een moment van onoplettendheid verandert het leven van Sanne en David Soesterberg voorgoed. Hun anderhalf jaar oude dochter verdwijnt tijdens een dagje strand en blijft spoorloos. Vijf jaar later zitten beiden emotioneel aan de grond en besluiten hun laatste troef in te zetten: het inschakelen van het tv-programma van misdaadjournalist Eric de Winter. Er komen honderden nieuwe tips binnen, waarvan enkelen leiden naar een klooster in Wallonië. De zoektocht brengt ze uiteindelijk naar het dorpje Vielsalm in Franstalig België. Alles wijst erop dat hun dochter daar verblijft, maar ze ondervinden tegenstand van de autoriteiten...

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 8 september 2020
ISBN 9789462174627
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 8m 16s
Bestandsgrootte 670 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Martyn van Beek

Martyn van Beek (1975) debuteerde in 2011 met de literaire thriller Het Verraad van Bali. Het resultaat was een hedendaagse thriller die door vele liefhebbers enthousiast werd ontvangen. Na zijn debuut volgden nog twee andere boeken, De strijders van Ta’ab en De visser van Hoi An.

In oktober 2016 verscheen via een 9-delige luisterboekenthrillerserie getiteld Tweede Kans, ingelezen door Hanna Verboom.

Naar verwachting verschijnt in 2018 Martyn’s nieuwe thrillerroman.

Toon aanbod