Luistervoorbeeld

Meer dan gewoon verliefd

Auteur Olga van der Meer
Spreker Lineke Sieben
Speelduur 6u 35m 49s
€ 16,95

Beschrijving

Vlak nadat de zussen Louise en Lorena met hun eigen fotostudio zijn gestart, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Hij staat hij op het punt te trouwen, maar kiest voor Louise. Zijn verleden drukt een zware stempel op hun relatie. Louise kan er maar moeilijk mee omgaan. Lorena heeft ondertussen haar eigen relatieproblemen. De verlangens van haar vriend Leo en die van haar lopen nogal uiteen, hoewel ze hun best doen de verschillen te overbruggen. Terwijl hun fotostudio floreert veranderen de liefdeslevens van de zussen steeds meer in één grote puinhoop.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 18 december 2020
ISBN 9789462175792
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 35m 49s
Bestandsgrootte 543 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Olga van der Meer

Olga van der Meer-de Bel (1963) is getrouwd en heeft samen met haar man John 2 dochters.

Als kind schreef zij verhaaltjes en opstellen maken vond zij altijd heel leuk. Als 12-jarige stuurde zij haar eerste manuscript naar een uitgever. Na de MAVO (middelbare detailhandelopleiding) heeft zij in diverse winkels gewerkt. Later bij een marktonderzoekbureau werkzaam op freelance basis. Eerste boek - Liesbets beslissing - verscheen in 1993. Sinds 1993 fulltime auteur en daarbij nog een dag in de week werkzaam als instructrice bij het marktonderzoeksbureau.

Behalve het schrijven van boeken, schrijft zij ook mee in de Favoriet-romans (series Kinderafdeling, Kraamkliniek, Dokter Anne Maas en Lidy van der Poel) en verder iedere maand twee korte verhalen die zijn gebaseerd op waar gebeurde feiten voor het tijdschrift Anoniem.

Toon aanbod