Luistervoorbeeld

Bijna perfect

Auteur Olga van der Meer
Spreker Marianne de Raad
Speelduur 6u 32m 1s
€ 16,95

Beschrijving

De twee hartsvriendinnen Tinka en Tess hebben dezelfde diepe wens: het moederschap. De tijd begint voor hen echter te dringen en het ziet er niet naar uit dat de droom zal uitkomen, want er zijn geen partners in zicht. Tijdens een wanhopige en inmiddels bijna obsessieve zoektocht naar de juiste man valt Tinka steeds op de verkeerde types en Tess is haar echtgenoot verloren na een ernstig ongeluk, vlak nadat ze besloten hadden een gezin te stichten. Maar wat als ze ervoor kiezen om het alleen te doen?

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 27 mei 2020
ISBN 9789462173514
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 32m 1s
Bestandsgrootte 538 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Olga van der Meer

Olga van der Meer-de Bel (1963) is getrouwd en heeft samen met haar man John 2 dochters.

Als kind schreef zij verhaaltjes en opstellen maken vond zij altijd heel leuk. Als 12-jarige stuurde zij haar eerste manuscript naar een uitgever. Na de MAVO (middelbare detailhandelopleiding) heeft zij in diverse winkels gewerkt. Later bij een marktonderzoekbureau werkzaam op freelance basis. Eerste boek - Liesbets beslissing - verscheen in 1993. Sinds 1993 fulltime auteur en daarbij nog een dag in de week werkzaam als instructrice bij het marktonderzoeksbureau.

Behalve het schrijven van boeken, schrijft zij ook mee in de Favoriet-romans (series Kinderafdeling, Kraamkliniek, Dokter Anne Maas en Lidy van der Poel) en verder iedere maand twee korte verhalen die zijn gebaseerd op waar gebeurde feiten voor het tijdschrift Anoniem.

Toon aanbod