Luistervoorbeeld

De Gulden Duvel en de brief

Auteur Natascha Hoiting
Spreker Eltjo Herder
Speelduur 7u 40m 50s
€ 16,95

Beschrijving

Een historische roman over verraad in de roerige tijden rond de tweede Engelse oorlog. Amsterdam 1667. Nicolas van Raeven, een gerespecteerd handelaar in schilderijen, wordt gevraagd te helpen bij het oppakken van een heler van gestolen kunst. Al snel weet hij met hem in contact te komen en een band op te bouwen. Een schilderstuk, ooit gemaakt door zijn vader, zal worden gestolen en Nicolas moet dat verhinderen. Hij raakt onbedoeld betrokken bij de Slag bij Chatham waar hij de moord op een van de belangrijkste helden van de Republiek moet zien te voorkomen.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 21 april 2021
ISBN 9789462176812
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 40m 50s
Bestandsgrootte 632 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Natascha Hoiting

Natascha Hoiting (1973) geboren en getogen in Emmeloord, waar ze directeur is van een bedrijfsadviesbureau. Ze startte in haar tienerjaren met het schrijven van verhalen en gedichten, maar stopte hiermee toen ze meer dan twintig jaar geleden haar eigen bedrijf begon. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op.

Voor de romans Sonata en Scarlatto is ze in de bijna onzichtbare wereld van de Italiaanse maffia in Nederland gedoken. De ‘Ndrangheta, de organisatie die in deze twee romans voorkomt, leerde ze goed kennen toen ze het KLPD rapport De ‘Ndrangheta in Nederland in handen kreeg. Het gaf haar inspiratie om Sonata en Scarlatto te schrijven. Haar voorliefde voor spannende liefdesromans heeft geresulteerd in twee liefdesverhalen die zich afspelen in het fictieve, Amsterdamse hart van deze criminele organisatie.

Toon aanbod