Luistervoorbeeld

Scarlatto

Auteur Natascha Hoiting
Voorlezer Peter van Eerdenburg
Speelduur 8u 49m 28s
€ 18,95

Beschrijving

Giovanni Mirabelli leeft maar voor één ding en dat is wraak. Jaren geleden is zijn zus vermoord en sindsdien doet hij er alles aan de daders te vinden. Hij komt verder in zijn zoektocht als hij de capo, de baas, van de Italiaanse maffia in Amsterdam wordt. Inmiddels is hij veranderd in een koud en weinig geliefd persoon. Totdat hij Merel ontmoet; de enige die erin slaagt iets van zijn ongevoelloosheid weg te nemen.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 6 december 2019
ISBN 9789462172708
Taal Nederlands
Speelduur 8u 49m 28s
Bestandsgrootte 727 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Natascha Hoiting
Natascha Hoiting

Natascha Hoiting (1973) geboren en getogen in Emmeloord, waar ze directeur is van een bedrijfsadviesbureau. Ze startte in haar tienerjaren met het schrijven van verhalen en gedichten, maar stopte hiermee toen ze meer dan twintig jaar geleden haar eigen bedrijf begon. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op.

Voor de romans Sonata en Scarlatto is ze in de bijna onzichtbare wereld van de Italiaanse maffia in Nederland gedoken. De ‘Ndrangheta, de organisatie die in deze twee romans voorkomt, leerde ze goed kennen toen ze het KLPD rapport De ‘Ndrangheta in Nederland in handen kreeg. Het gaf haar inspiratie om Sonata en Scarlatto te schrijven. Haar voorliefde voor spannende liefdesromans heeft geresulteerd in twee liefdesverhalen die zich afspelen in het fictieve, Amsterdamse hart van deze criminele organisatie.

Toon aanbod