Luistervoorbeeld

Sonata

Spannende liefdesroman
Auteur Natascha Hoiting
Voorlezer Peter van Eerdenburg
Speelduur 8u 59m 35s
€ 18,95

Beschrijving

Op een winteravond wordt er in het Amsterdamse Bos een lichaam begraven met de bedoeling dat het nooit gevonden wordt. Wanneer Julia dertien jaar later Justin ontmoet weet ze niet hoe haar leven op het punt staat te veranderen. Ze voelt zich tot hem aangetrokken, maar dan blijkt dat de succesvolle zakenman een donker verleden met zich meedraagt. Een verleden dat sinds haar jeugd nauw met hem verweven blijkt te zijn.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 30 september 2019
ISBN 9789462172289
Taal Nederlands
Speelduur 8u 59m 35s
Bestandsgrootte 741 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Natascha Hoiting
Natascha Hoiting

Natascha Hoiting (1973) geboren en getogen in Emmeloord, waar ze directeur is van een bedrijfsadviesbureau. Ze startte in haar tienerjaren met het schrijven van verhalen en gedichten, maar stopte hiermee toen ze meer dan twintig jaar geleden haar eigen bedrijf begon. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakte ze in 2013 het schrijven weer op.

Voor de romans Sonata en Scarlatto is ze in de bijna onzichtbare wereld van de Italiaanse maffia in Nederland gedoken. De ‘Ndrangheta, de organisatie die in deze twee romans voorkomt, leerde ze goed kennen toen ze het KLPD rapport De ‘Ndrangheta in Nederland in handen kreeg. Het gaf haar inspiratie om Sonata en Scarlatto te schrijven. Haar voorliefde voor spannende liefdesromans heeft geresulteerd in twee liefdesverhalen die zich afspelen in het fictieve, Amsterdamse hart van deze criminele organisatie.

Toon aanbod