Luistervoorbeeld

Schaduwweduwe

Auteur Angelique van Dongen
Spreker Yvon Wille-Ruijter
Speelduur 5u 46m 18s
€ 16,95

Beschrijving

Vlot geschreven over een taboe in combinatie met een liefdesroman. Iris krijgt een relatie met de getrouwde Marcel die twee dochters heeft. Zijn huwelijk stelt al jaren niets meer voor. Lisette, zijn vrouw is depressief en is niet meer de vrouw met wie hij ooit trouwde. Wel is ze de moeder van zijn kinderen, wat het voor hem moeilijk maakt een punt achter zijn huwelijk te zetten. Met Iris krijgt hij een stormachtige relatie en voelt hij dat hij weer leeft. Ook Iris heeft zoveel liefde voor een man nooit eerder gevoeld, maar dan slaat het noodlot toe.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 20 juli 2021
ISBN 9789462179158
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 46m 18s
Bestandsgrootte 475 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Angelique van Dongen (1970) is geboren te Dongen. Op haar tiende is ze met haar ouders en broer naar Zundert verhuisd, om vervolgens 5 jaar later weer terug te keren naar Dongen. Na haar middelbare school is ze opleidingen in de gezondheidszorg gaan volgen. Na de opleidingen is ze moeder geworden van drie prachtige zonen. Al die jaren bleef ze parttime werkzaam in de gezondheidszorg.

Ze heeft in diverse settings gewerkt, en is sinds 2000 werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze werkt daar op een leerafdeling, wat inhoud dat ze samen met een aantal collega’s leerlingen begeleidt en coacht in hun leerproces.
Naast haar gezin en baan maakt ze veel tijd vrij om te schrijven, want dat is haar passie!

Toon aanbod