Luistervoorbeeld

De kakkerlak

SerieHarry Hole deel 2
Auteur Jo Nesbø
Voorlezer Casper Gimbrère
Speelduur 10u 31m 15s
€ 14,95

Beschrijving

In de kamer van een obscuur motel in Bangkok wordt het lijk van de Noorse ambassadeur gevonden. Harry Hole wordt naar Thailand gestuurd om in samenwerking met zijn Thais-Amerikaanse collega Liz Crumley de zaak zo discreet mogelijk op te lossen. Maar naarmate het onderzoek vordert, wordt hem langzaam duidelijk dat het om meer dan alleen een moord gaat. Ook lijkt het erop dat een aantal mensen in Noorwegen er belang bij had om hem naar Thailand te sturen. Harry is echter vastbesloten om het ongedierte dat het daglicht niet kan verdragen te ontmaskeren.

Harry Hole #2

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 februari 2015
ISBN 9789462530744
Taal Nederlands
Speelduur 10u 31m 15s
Bestandsgrootte 1156 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De Noorse auteur Jo Nesbø is een van de beste thrillerschrijvers van dit moment.' (Trouw)

'Zeker een aanrader. Het is een goed verhaal, dat ook doorgewinterde fans van detectives zal kunnen verrassen. Het verhaal is ook goed geschreven, waardoor de casual lezer zich zal kunnen vermaken.' (fok.nl)

'Jo Nesbo kan detectives schrijven, dat mag duidelijk zijn! Als lezer wordt je een aantal keren op het verkeerde spoor gezet waardoor De kakkerlak tot de laatste pagina spannend blijft. De ontknoping is verrassend én geloofwaardig. Petje af! ****' (Boeken.blogo)

'Een heel goede verhaallijn, een goede schrijfstijl, en mooie korte hoofdstukken. Jo Nesbo laat zien dat hij zijn vak verstaat. ****' (leesfanaten.nl)

Over de auteur
Photo Jo Nesbø
Jo Nesbø

Jo Nesbø (1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen en won al vele prijzen voor zijn romans. Hij heeft met zijn ongewone literaire kwaliteiten en ambities, zijn psychologische inzicht en kennis van het moderne leven in een geglobaliseerde wereld het genre verrijkt. Hij is voormalig profvoetballer, beurshandelaar, muzikant, componist en wereldreiziger.

Zijn werk, waaronder Dodelijk patroon, De verlosser en De roodborst, wordt in meer dan twintig talen uitgegeven. Nesbø woont in Oslo.

Toon aanbod