Luistervoorbeeld

Leeuwentemmer

Literaire thriller
SerieFjällbacka
Auteur Camilla Läckberg
Voorlezer Ellen van Rossum
Speelduur 12u 26m 16s
€ 14,95

Beschrijving

Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.

Tegelijkertijd verdiept Erica zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt.

Leeuwentemmer is de langverwachte nieuwe thriller in de fascinerende reeks over schrijfster Erica Falck en haar man, inspecteur Patrik Hedström.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 11 september 2015
ISBN 9789462530942
Taal Nederlands
Speelduur 12u 26m 16s
Bestandsgrootte 683 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Eenmaal begonnen in Leeuwentemmer kun je het boek gewoon niet meer wegleggen. Het is spannend tot aan de laatste letter.' (Margriet)

'Camilla Läckberg neemt haar tijd om haar personages breed te schetsen en besteedt veel aandacht aan hun dagelijkse zorgen en conflicten.' (Knack Focus)

'Läckberg is econoom en schrijft met bijna boekhoudkundige precisie. Alles wat haar personages denken, voelen en doen, wordt geregistreerd.' (Knack Focus)

'Het boek laat je pas gaan als het uit is. Brr. Die Läckberg verstaat haar vak.' (Zin)

'Spannender dan ooit!' (Trouw)

'Zoals het een echte Camilla Läckberg betaamt is Leeuwentemmer van begin tot eind spannend, verrassend en intrigerend.' (Gloss)

'De Zweedse Camilla Läckberg heeft een meesterwerk afgeleverd met een adembenemende ontknoping. Loeispannend.' (De Telegraaf)

Over de auteur
Photo Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod